EN

Mai mult business, mai puțin efort

Toate comenzile și livrările restaurantului tău într-o singură aplicație.
Contactează-ne!

Ce este LOKOFOOD?

LOKOFOOD este singura platformă care integrează automat comenzile din restaurant cu cele la pachet și livrare la domiciliu.

Soluția noastră este ideală pentru restaurante, pizzerii, terase, piscine, cantine, cafenele, baruri pe plajă și mai ales pentru servicii de tip "room service" pentru hoteluri.

Pe lângă preluarea comenzilor din restaurant, LOKOFOOD vine la pachet și cu soluția de Livrare care integrează o aplicație dedicată șoferilor, respectiv soluția La pachet pentru ridicarea comenzilor din locație. 

Mai multe comenzi, mai multe vânzări !

LOKOFOOD integrează automat comenzile din restaurant cu cele la pachet, sau cu livrare la domiciliu.
Atragi clienți și comenzi noi dintr-o platformă cu mii de utilizatori
Comenzile intră automat în fluxul de preparare și livrare
Ai mai mult timp să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat
... În plus, aplicația dispune de sisteme complexe de raportare vânzări și loializare clienți.

3 soluții integrate pentru creșterea profitabilității

LOKOFOOD

Mai mult decât un meniu digital

Meniul digital ajută clienții restaurantului să aleagă mai ușor produsele. Iar de acum cu LOKOFOOD ei pot să comande direct din aplicație  ceea ce înseamnă mai mult profit pentru tine. În plus, clienții pot chema ospătarul la masă direct prin intermediul aplicației 

Cu ajutorul meniului digital interactiv crești viteza de rotație a scaunelor cu cel puțin 20%, comenzile ajungând automat in sistemul tău POS (Point-of-Sale).

LOKOFOOD Livrare

Ai controlul integral asupra comenzilor clienților cât și asupra întregului proces – de la prepararea produselor până la livrarea acestora.

Este singura soluție din piață care-ți asigură acces total la baza ta de clienți.

În plus, dacă ai propria flotă de livrare, beneficiezi gratuit și de o aplicație dedicată șoferilor tăi, integrată în ecosistemul LOKOFOOD.

LOKOFOOD La pachet

Soluția Ridică Comanda oferită de LOKOFOOD permite managementul eficient al comenzilor, inclusiv setarea de către client a orei la care se ridică comanda.

Acest fapt aduce flexibilitate atât pentru tine cât și pentru clientul tău. Comenzile la pachet intră și ele automat în fluxul de preparare și livrare.

"LOKOFOOD vine cu toate funcționalitățile de care are nevoie un restaurant modern: comenzi prin aplicație de la masă, pentru livrarea la domiciliu sau la pachet. "

Marius Baban
General Manager Hard Rock Cafe București

Ușor de folosit

Ne contactezi
Noi implementăm
Primești comenzi!
Înregistrează restaurant

Integrări POS

LOKOFOOD permite integrarea nativă cu suita de produse Expressoft Technology ce formează un sistem complet de soluții software pentru industria HoReCa.

De asemenea, este posibilă și integrarea cu sistemele software pe care le folosiți deja.

Despre noi

Poate nu știai, dar tehnologia noastră este folosită în multe din restaurantele tale preferate. Expressoft Technology are mai mult de două decenii de experiență la activ în dezvoltarea de soluții software pentru HoReCa.
Află mai multe
0+
Clienți
0+
Licențe instalate
0+
Ani de experiență

Vreau să aflu mai multe

Completează formularul de mai jos sau contactează-ne la

+ 40 21 201 11 02

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram