EN

Vânzări mai mari, pe timpul verii

Comenzi la bar sau bucătărie direct prin telefon. Mai rapid. Mai simplu!
Contactează-ne!

Ce este LOKOFOOD?

LOKOFOOD este o aplicație mobilă care permite clientului să dea comenzi direct prin telefon. Nu mai este nevoie să aștepte ospătarul, sau să se deplaseze la bar. Comenzile pot intra direct în fluxul de producție.

Soluția noastră este ideală pentru restaurante, terase, piscine, cantine, cafenele, baruri pe plajă și pentru servicii de tip "room service" pentru hoteluri.

Ușor de folosit de clienți

Intră în aplicație
Accesează meniul tău
Comandă direct din aplicație!

LOKOFOOD

Mai mult decât un meniu digital

Meniul digital ajută clienții restaurantului să aleagă mai ușor produsele. Iar de acum cu LOKOFOOD ei pot să comande direct din aplicație ceea ce înseamnă mai mult profit pentru tine. În plus, clienții pot chema ospătarul la masă direct prin intermediul aplicației.

Ușor de folosit de tine

Ne contactezi
Noi implementăm
Primești comenzi!
Înregistrează restaurant

Eficient și profitabil

Cu ajutorul meniului digital interactiv crești viteza de rotație a scaunelor cu cel puțin 20%, comenzile ajungând automat în sistemul tău POS.

"LOKOFOOD vine cu toate funcționalitățile de care are nevoie un restaurant modern: comenzi prin aplicație de la masă, pentru livrarea la domiciliu sau la pachet. "

Marius Baban
General Manager Hard Rock Cafe București

Despre noi

Poate nu știai, dar tehnologia noastră este folosită în multe din restaurantele tale preferate. Expressoft Technology are mai mult de două decenii de experiență la activ în dezvoltarea de soluții software pentru HoReCa.
Află mai multe
0+
Clienți
0+
Licențe instalate
0+
Ani de experiență

Vreau să aflu mai multe

Completează formularul de mai jos sau contactează-ne la

+ 40 21 201 11 02

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram